Баба ми е най-любимият човек на света!“, призна наскоро дъщерята на

...
Баба ми е най-любимият човек на света!“, призна наскоро дъщерята на
Коментари Харесай

Гала дава на майка си 2000 лева месечно! Жената е със синя кръв и от сой

" Баба ми е най-любимият човек на света! “, призна неотдавна дъщерята на Гала - Мари, която приключи тази година висшето си обучение, само че продължава да работи като инфлуенсър. Това ще рече, че единствената наследница на телевизионната водеща популяризира артикули в интернет, а за последната й " работа “ оказа помощ и нейната баба. 

Мари имаше задача да изяснява какъв брой красиви и функционални са бижутата на известна марка и направи това благодарение на майката на Гала.

" За мен баба свети и излъчва нейната си топлота, която е неповторима и притегля всички, които я познават - като че ли да си вземат малко искра от нея. А тя раздава и раздава и все по-ярка става, зарежда я това шерване. Това съм наследила и аз - зарежда ме да споделям. Но най обичам с баба. Минавам да пием кафе, тя споделя: " Много хубави пръстени, бабо ", " Твои са! “. Свалям, давам и съм най-щастлива да я виждам по какъв начин носи частичка от мен със себе си “, изясни към фотосите с рекламираните бижута и баба си Мари. 

Майката на водещата на " На кафе “ била богаташка наследница. Тя е израснала в ранчо край Дунав с девет спални като във всяка стая защити десерти чакали многочислените посетители. Семейството имало румънски корени, по тази причина едно от обичаните ястия на Мари от детството било мамалига - леден качамак. Майката на Гала очевидно е чифликчийска дъщеря, която след национализацията е избрала да живее в Плевен, където на бял свят идват Гала и брат й и взема решение да не разгласява много-много буржоазното си минало.

Днес тя живее в апартамент в София, който преди нея обитавала водещата и Мари. Преди години телевизионерката си купи необятен апартамент наоколо до първия, който отстъпи на родителката си. Братът на Гала от десетилетия живее в Америка, по тази причина за майка им се грижи водещата. Тя нямало по какъв начин да го прави от разстояние, в случай че майка й живее в Плевен, по тази причина я прибрала при себе си в столицата.

По време на пандемията майка, щерка и внучка не бяха се виждали с месеци, с цел да защищават старата родственица. Днес обаче трите дами в фамилията се виждат постоянно макар продължаващата болест, а телевизионерката се грижи за комфорта на майка си и й дава по 2000 лв. месечно, с цел да е на топло и добре нахранена. 

Мари изкара коронавирус два пъти, като изясни, че заболяването протекла друго. За повторно щерката на Гала се болести на морето, където никой не спазвал противоепидемичните ограничения.  " Не, не съм имунизирана “, уточни тогава Мари, която не пропусна да се пошегува и с баба си, която при новината за заразяването й реагирала с думите: " Ама ти все гола вървиш “. В интерес на истината младата хубавица е много смела в облеклото и нееднократно си е навличала гнева на приятеля на Гала – Стефан, поради разголените си фотоси. Макар да не й е същински татко, Стефан Николов проявява бащинска угриженост за единствената щерка на обичаната си. 

Водещата на " На кафе “, която ще стана на 55 години, загуби татко си Георги преди десетилетия. Като дете тя също е била доста близка с баба си, която живеела в плевенското село Долни Вит, написа " Минаха години “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР